Normal_linkshaender_01

Komende zondag is het voor de 41ste keer de internationale Dag van de Linkshandigen. Nederland viert deze dag dit jaar voor de zevende keer! Een dag bedoeld om mensen ervan bewust te maken hoe lastig linkshandigen het kunnen hebben in een wereld vol rechtshandigen. Geen grote problemen natuurlijk, maar wel kleine irritaties die het dagelijks leven kunnen belemmeren. Schrijven, knippen, of zelfs een computer gebruiken bijvoorbeeld. Samen met de Linkshandigenwinkel hebben wij daarom een toffe actie bedacht om de wereld voor de linkshandigen ook wat makkelijker te maken.

De Linkshandigenwinkel heeft een superleuk ‘back to school’-verrassingspakket samengesteld en jij kunt deze winnen! Ben je een linkshandige docent en kun je wel wat nieuwe tools gebruiken? Of heb je een linkshandig kind dat het nieuwe schooljaar goed wil beginnen?

Winnen

Doe mee met onze actie en maak kans op dit verrassingspakket! Het enige dat je hoeft te doen is deze vraag op Facebook onder ons actiebericht te beantwoorden, namelijk: wat is het grootste probleem waar jij als linkshandige tegenaan loopt? Op maandag 14 augustus om 16.00 uur maken wij de winnaar bekend uit onze welbekende grabbelton.

Benieuwd naar alle producten die je als linkshandige kunt kopen? Neem dan een kijkje op website van de Linkshandigenwinkel! Hier vind je scharen, schoolartikelen, kantoorartikelen, messen en nog veel meer. De Linkshandigen winkel houdt aanstaande zondag trouwens een workshop schoonschrijven voor linkshandigen. Ben je linkshandig? Dan heb je gratis toegang. Schrijf je hier in voor de workshop in Enkhuizen. 

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids