Nationale Onderwijsgids

Jet-Net & TechNet

Jet-Net & TechNet
Arthur van Schendelstraat 600-H
3511 MJ Utrecht
Telefoon:
085-0643050
Website:
www.jet-net.nl
E-mail:
info@jet-net.nl
Facebook:
https://www.facebook.com/JetNetNL
Twitter:
https://twitter.com/Jet_Net

Talenten ontdekken, leerlingen motiveren, kinderen goed voorbereiden op de toekomst: allemaal redenen om werk te maken van wetenschap & techniek onderwijs. Wil je graag een impuls geven aan wetenschap- en technologie op jouw school, maar vind je het lastig om te bedenken hoe je dat aan moet pakken? Ontmoet Jet-Net & TechNet en ontdek hoe jouw school leerlingen enthousiast kan maken voor techniek en technologie.

 

Over Jet-Net & TechNet

Jet-Net & TechNet is een groot landelijk netwerk waarbinnen bedrijven, basisscholen en middelbare scholen samenwerken om kinderen en jongeren een reëel en positief beeld te geven van technische beroepen. Zo kunnen zij later een bewuste keuze maken voor een profiel, toekomstige studie en carrière. Jet-Net & TechNet helpt scholen en bedrijven actief elkaar te vinden, van elkaar te leren en samen te werken. Op regionaal én landelijk niveau.

 

Samenwerken met Jet-Net & TechNet

Door als school deel te nemen aan Jet-Net & TechNet geef je jouw leerlingen de kans om techniek, technologie en ICT echt te ontdekken en te overwegen als toekomstige carrière. Hiervoor kun je als school gebruik maken van allerlei handige tools, lespakketten, workshops, webinars en inspirerende voorbeelden van andere scholen die je op www.jet-net.nl kunt vinden. Daarnaast kun jouw school onderdeel worden van een professioneel regionaal en landelijk netwerk. Binnen dit netwerk bevinden zich andere scholen en technische bedrijven uit de regio. Samen met die scholen en bedrijven kun je samenwerkingen aangaan en afspraken maken over activiteiten zoals gastlessen, bedrijfsbezoeken, projectweken, stages en (nationale) events. Bekende Jet-Net & TechNet evenementen zijn Career Days, Vakkanjers en Meet the Boss. 

 

Aan de slag? Of op zoek naar meer informatie? Kijk op onze website: www.jet-net.nlPromotie video

NOG Locatie