Hoogopgeleide starters opgelet: ICT detacheerder van het jaar Brunel is op zoek naar jou. Geef je carriere een vliegende start en bekijk de IT vacatures

Ben je klaar met je studie? En vind je dat je wel mag worden beloond voor je harde werk? Dan zoek je een werkgever die jouw potentieel ziet en je helpt om nog beter te worden. Een plek waar je niet keihard wordt afgerekend op beginnersfouten en tegelijkertijd heel serieus wordt genomen. Bekijk dan eens de IT vacatures van Brunel: ICT detacheerder van het jaar.

Nooit voor spek en bonen

Meedoen voor spek en bonen? Dat zorgde op het schoolplein al voor ruzie. Als net afgestudeerde heb je daar helemaal geen zin meer in. Daarom draai je bij Brunel volledig mee. Als je de selectie hebt doorlopen, mag je aan de slag. Klinkt logisch!? Gek genoeg pakt het in de praktijk soms anders uit. Als ze met jou in zee gaan, ben je welkom bij al hun klanten. Ook bij de toppers. Denk aan Philips, ABN AMRO, AMSL en APG.
 

IT vacatures

De lijst met IT vacatures is lang. Van functioneel beheerders, technische applicatiemanagers, software-ontwikkelaars tot aan servicedeskmedewerkers en netwerkspecialisten worden gezocht. Doorgroeien als projectmanager behoort zeker tot de mogelijkheden. Net afgestudeerde talenten krijgen van Brunel een opleidingsprogramma op maat en veel persoonlijke begeleiding. Je werkt op projectbasis met de zekerheid van een vast contract. 
Ben je reislustig? Mooi. Ze zijn namelijk uitgegroeid tot een wereldwijde dienstverlener met ruim 10.000 medewerkers in 35 landen. 
 

Aan de slag

Stel jezelf voordat je reageert de volgende vragen:  Waar sta ik? Waar wil ik heen als ICT’er? Wat wil ik bereiken? Kun je niet op alle drie de vragen antwoord geven? Mooi, want het is Brunel z’n werk om je daarbij te helpen. Daarom bieden we je geen kant-en-klaar opleidingsproject maar begeleiding op maat. Want alleen als ze uitgaan van jouw passie en kwaliteiten halen ze het beste uit de samenwerking. Wist je trouwens dat Brunel dit jaar voor het eerst ook een prijs heeft gewonnen bij de Computable Awards 2017? Groei mee!