Nationale Onderwijsgids

NOG Opening HAN Studiejaar 2019-2020: Samen sterk in de regio

Datum 29 augustus 2019
Tijd 15:30 uur - 17:00 uur
Titel Opening HAN Studiejaar 2019-2020: Samen sterk in de regio
Regio Gelderland
Plaats Arnhem
Adres Park Presikhaaf Arnhem
Type Thema bijeenkomst
Website https://www.han.nl/start/corporate/nieuws/agenda/_items/opening-han-studiejaar-20/
Samenvatting

‘Samen sterk in de regio’. Met dit thema luiden we het nieuwe studiejaar in tijdens de Opening van het studiejaar op 29 augustus.

 

Wij geven veel kennis, ervaringen en vaardigheden door aan volgende generaties professionals. Hoe beter wij dat doen, hoe beter zij zijn toegerust voor de uitdagingen van morgen. Dat kunnen we als HAN niet alleen, daar hebben we het werkveld bij nodig.
Samen leiden we studenten op tot professionals die het werkveld meerwaarde bieden. Samen geven we vorm aan onze opleidingen. En aan de nog onbekende toekomst van nieuwe generaties medewerkers die een verschil kunnen maken. Die over de grenzen van hun eigen vakgebied heen kunnen kijken. Zelfstandige denkers en aanpakkers. Initiatiefrijke en zelfbewuste doorzetters vol ideeën en ambities. Klaar voor de beroepspraktijk van nu én morgen.
Samen met onze partners in de regio trekken onze docenten, onderzoekers en studenten op bij het doen van nieuwe onderzoeken. Zo ontstaat een inspirerende dialoog tussen onderwijs, onderzoek en werkveld. Met meerwaarde voor de omgeving.

 

Samen staan we sterk in onze regio. Samen sterken we onze regio.

 

 

NOG Interview

Rust in de klas door regels voor smartphone

Normal_smartphone_school_jongeren


Steeds meer middelbare scholen stellen duidelijke regels op over het gebruik van smartphones. Een goede zaak, vinden Kennisnet en de VO-raad. “Dat geeft rust.” Eerder dit j...

NOG Column

Massaal op zoek naar het hoogtepunt van geluk

Normal_profielfoto_blogger_pascal_cuijpers_2019

We leven momenteel in een tijd waarin we met z’n allen zogenaamd hoogtepuntziek lijken te worden, in onze zoektocht naar geforceerd geluk. Dat gegeven is voor sommige mensen lastig te erkennen. Want, wat is er mis met persoonlijk streven naar geluk? Op zich niets. Het geeft echter wel te denken of het streven naar ons hoogst haalbare gevoel van ...

NOG Nieuwsoverzicht