Nationale Onderwijsgids

NOG Opening HAN Studiejaar 2019-2020: Samen sterk in de regio

Datum 29 augustus 2019
Tijd 15:30 uur - 17:00 uur
Titel Opening HAN Studiejaar 2019-2020: Samen sterk in de regio
Regio Gelderland
Plaats Arnhem
Adres Park Presikhaaf Arnhem
Type Thema bijeenkomst
Website https://www.han.nl/start/corporate/nieuws/agenda/_items/opening-han-studiejaar-20/
Samenvatting

‘Samen sterk in de regio’. Met dit thema luiden we het nieuwe studiejaar in tijdens de Opening van het studiejaar op 29 augustus.

 

Wij geven veel kennis, ervaringen en vaardigheden door aan volgende generaties professionals. Hoe beter wij dat doen, hoe beter zij zijn toegerust voor de uitdagingen van morgen. Dat kunnen we als HAN niet alleen, daar hebben we het werkveld bij nodig.
Samen leiden we studenten op tot professionals die het werkveld meerwaarde bieden. Samen geven we vorm aan onze opleidingen. En aan de nog onbekende toekomst van nieuwe generaties medewerkers die een verschil kunnen maken. Die over de grenzen van hun eigen vakgebied heen kunnen kijken. Zelfstandige denkers en aanpakkers. Initiatiefrijke en zelfbewuste doorzetters vol ideeën en ambities. Klaar voor de beroepspraktijk van nu én morgen.
Samen met onze partners in de regio trekken onze docenten, onderzoekers en studenten op bij het doen van nieuwe onderzoeken. Zo ontstaat een inspirerende dialoog tussen onderwijs, onderzoek en werkveld. Met meerwaarde voor de omgeving.

 

Samen staan we sterk in onze regio. Samen sterken we onze regio.

 

 

NOG Interview

Leren doe je het beste… op het schoolplein!

Normal_buitenspelen_school


Steeds meer scholen sturen hun leerlingen een of meerdere lesuren per maand de buitenlucht in. De leerlingen van een handvol ‘buitenscholen’ in Nederland verruilen zelfs ie...

NOG Column

Help, ik ben een sjaars - deel 2

Normal_patricia_vd_werff

Augustus 2018Een uitnodiging in de mailbox: een introductieweek van de VU. Gezellig met eerstejaars de stad verkennen. ‘Eh…Is dit verplicht…?’, vraag ik aan de BFF die mij een paar jaar eerder voor ging. Waarschijnlijk kijk ik als een hert in de koplampen, want ze stelt me direct gerust: ‘Zou ik niet heengaan. Dat is vooral leuk als je 18 bent e...

NOG Nieuwsoverzicht