Nationale Onderwijsgids

NOG Midsummer Marketing Meeting (Bijeenkomst)

Datum 27 juni 2019
Tijd 19:00 uur - 00:00 uur
Titel Midsummer Marketing Meeting (Bijeenkomst)
Regio Gelderland
Plaats Nijmegen
Adres Heyendaalseweg 141, 6525 AJ Nijmegen
Type Thema bijeenkomst
Doelgroepen Universiteit
Website https://www.ru.nl/fm/actueel/agenda/agendaoverzicht/@1223673/midsummer-marketing-meeting-0/
Samenvatting

Binnenkort vindt een nieuwe editie van de Midsummer Marketing Meeting plaats. Dit is een bijeenkomst van studenten, alumni en staf waarmee het jaar - en ook het Alumni Coach programma - afgesloten wordt. De datum voor de meeting is vastgesteld op 27 juni 2019. Vanaf 19.00 uur is de inloop, zodat we om 19.30 uur kunnen beginnen.

 

De avond wordt afgetrapt door Vera Blazevic, bij velen bekend van de methodologiecursus. Dit keer zal ze ingaan op het thema van haar onderzoek: a sense of sustainability. Hoe kun je handen en voeten geven aan brede begrippen als duurzaamheid en innovatie?

 

Vervolgens krijgen een aantal masterstudenten het podium om de resultaten van hun thesis toe te lichten. We sluiten uiteraard af met een borrel.

 

De locatie van de Midsummer Marketing Meeting is het Elinor Ostromgebouw (Heyendaalseweg 141, 6525 AJ Nijmegen). Onder dit gebouw is voldoende parkeerruimte aanwezig en parkeren op de universiteitscampus is gratis vanaf 18.00 uur.

 

 

NOG Interview

Veertig jaar Kindertelefoon: 'Kinderen zitten nog steeds met dezelfde soort vragen'

Normal_kindertelefoon


De Kindertelefoon bestaat veertig jaar. Op 10 mei 1979 begon het ouderinitiatief in een kleine ruimte op driehoog in de Amsterdamse Jordaan. Kinderen konden anoniem en grat...

NOG Column

Gotcha

Normal_lucy_reinen

Gotcha is te vertalen als ‘hebbes’. Het betekent dat iemand je gezien heeft, je begrepen heeft of te pakken heeft. Gotcha is ook de naam van een soort ‘beloningssysteem’. Ik zag de toepassing hiervan op Westglen school in Canada. Dit is een middle school met leerlingen tussen ongeveer 9 en 15 jaar oud (groep 7 en 8 basisschool en klas 1 en 2 voo...

NOG Nieuwsoverzicht