Nationale Onderwijsgids

NOG Midsummer Marketing Meeting (Bijeenkomst)

Datum 27 juni 2019
Tijd 19:00 uur - 00:00 uur
Titel Midsummer Marketing Meeting (Bijeenkomst)
Regio Gelderland
Plaats Nijmegen
Adres Heyendaalseweg 141, 6525 AJ Nijmegen
Type Thema bijeenkomst
Doelgroepen Universiteit
Website https://www.ru.nl/fm/actueel/agenda/agendaoverzicht/@1223673/midsummer-marketing-meeting-0/
Samenvatting

Binnenkort vindt een nieuwe editie van de Midsummer Marketing Meeting plaats. Dit is een bijeenkomst van studenten, alumni en staf waarmee het jaar - en ook het Alumni Coach programma - afgesloten wordt. De datum voor de meeting is vastgesteld op 27 juni 2019. Vanaf 19.00 uur is de inloop, zodat we om 19.30 uur kunnen beginnen.

 

De avond wordt afgetrapt door Vera Blazevic, bij velen bekend van de methodologiecursus. Dit keer zal ze ingaan op het thema van haar onderzoek: a sense of sustainability. Hoe kun je handen en voeten geven aan brede begrippen als duurzaamheid en innovatie?

 

Vervolgens krijgen een aantal masterstudenten het podium om de resultaten van hun thesis toe te lichten. We sluiten uiteraard af met een borrel.

 

De locatie van de Midsummer Marketing Meeting is het Elinor Ostromgebouw (Heyendaalseweg 141, 6525 AJ Nijmegen). Onder dit gebouw is voldoende parkeerruimte aanwezig en parkeren op de universiteitscampus is gratis vanaf 18.00 uur.

 

 

NOG Interview

Mark Nijenmanting, directeur Zone.college: “Effectief omgaan met het rookverbod vraagt om discipline en een lange adem”

Normal_non-smoking__rookverbod__anti-roken__roken_verboden__hek__bord__grijze_lucht


Ouders en buren erbij betrekken, draagvlak creëren, één lijn trekken en vooral scherp blijven. Dat zijn de succesfactoren in de af te leggen weg naar een honderd procent ro...

NOG Column

Oh jee. ‘O, Canada’…

Normal_lucy_reinen

Met gemengde gevoelens sta ik, die eerste dag, achter in de klas. Zojuist is de tweede bel gegaan. Iedereen gaat staan, is stil en kijkt naar de Canadese vlag die aan de muur hangt. Een beetje blikkerig klinkt het volkslied door de hele school. “Verheerlijking van het vaderland en verering van de vlag.” oordeel ik al gauw. In mijn hoofd maak ik ...

NOG Nieuwsoverzicht