Nationale Onderwijsgids

NOG Het Verantwoordelijke Bedrijf (Bijeenkomst)

Datum 23 mei 2019
Tijd 12:00 uur - 17:00 uur
Titel Het Verantwoordelijke Bedrijf (Bijeenkomst)
Regio Gelderland
Plaats Nijmegen
Adres Heyendaalseweg 141, 6525 AJ Nijmegen
Type Thema bijeenkomst
Doelgroepen Universiteit
Website https://www.ru.nl/fm/actueel/agenda/agendaoverzicht/@1221999/verantwoordelijke-bedrijf/
Samenvatting

Wij nodigen je van harte uit voor de derde editie van 'Het Verantwoordelijke Bedrijf' op donderdag 23 mei tussen 12.00 en 17.00 uur.

 

De Radboud Universiteit organiseert in samenwerking met QING en het bedrijfsleven conferenties rondom "Het Verantwoordelijke Bedrijf". Gedurende deze bijeenkomsten gaan we concreet kennis en ervaringen delen omtrent duurzame bedrijfsvoering. Voor deze derde editie stelt de universiteit haar deuren open en zullen wij gezamenlijk kijken op welke manier wij duurzaamheid in onze bedrijfsvoering opnemen.

 

Tevens zal Reinier de Nooij, betrokken bij onze Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatie, directeur van Optimal Planet en ook adviseur duurzaam ondernemen, ons meer vertellen over het meten van duurzame bedrijfsvoering. Reinier zal ons in zijn presentatie meenemen hoe hij organisaties helpt met het inzichtelijk maken van waar zij staan en welke stappen ze kunnen nemen om duurzamer te worden. Het evenement zal plaatsvinden in het Elinor Ostromgebouw, in ruimte 01.220. Het programma is inclusief lunch, rondleiding en borrel.

 

 

NOG Interview

De examens beginnen weer! ‘Bereid je goed voor en neem iets te eten mee’

Normal_examen__examens__eindexamen__blokken__examenhal__scholieren


In totaal 217.285 scholieren buigen zich de komende maand over hun eindexamens. Een spannende periode. Niet alleen voor de leerlingen, maar ook voor de docenten, surveillan...

NOG Column

Gezocht en gevonden: engagement

Normal_pascal_cuijpers

De jeugd is gemakzuchtig en hypocriet. Het zijn zomaar enkele termen die genoemd worden om het engagement van scholieren aan te duiden naar aanleiding van de onlangs gehouden klimaatstaking. Deze benamingen voor een jonge generatie die opkomt voor de klimaatbelangen op de korte en lange termijn komen echter uit de monden van volwassenen. En dat ...

NOG Nieuwsoverzicht