Nationale Onderwijsgids

NOG Het Verantwoordelijke Bedrijf (Bijeenkomst)

Datum 23 mei 2019
Tijd 12:00 uur - 17:00 uur
Titel Het Verantwoordelijke Bedrijf (Bijeenkomst)
Regio Gelderland
Plaats Nijmegen
Adres Heyendaalseweg 141, 6525 AJ Nijmegen
Type Thema bijeenkomst
Doelgroepen Universiteit
Website https://www.ru.nl/fm/actueel/agenda/agendaoverzicht/@1221999/verantwoordelijke-bedrijf/
Samenvatting

Wij nodigen je van harte uit voor de derde editie van 'Het Verantwoordelijke Bedrijf' op donderdag 23 mei tussen 12.00 en 17.00 uur.

 

De Radboud Universiteit organiseert in samenwerking met QING en het bedrijfsleven conferenties rondom "Het Verantwoordelijke Bedrijf". Gedurende deze bijeenkomsten gaan we concreet kennis en ervaringen delen omtrent duurzame bedrijfsvoering. Voor deze derde editie stelt de universiteit haar deuren open en zullen wij gezamenlijk kijken op welke manier wij duurzaamheid in onze bedrijfsvoering opnemen.

 

Tevens zal Reinier de Nooij, betrokken bij onze Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatie, directeur van Optimal Planet en ook adviseur duurzaam ondernemen, ons meer vertellen over het meten van duurzame bedrijfsvoering. Reinier zal ons in zijn presentatie meenemen hoe hij organisaties helpt met het inzichtelijk maken van waar zij staan en welke stappen ze kunnen nemen om duurzamer te worden. Het evenement zal plaatsvinden in het Elinor Ostromgebouw, in ruimte 01.220. Het programma is inclusief lunch, rondleiding en borrel.

 

 

NOG Interview

Leren doe je het beste… op het schoolplein!

Normal_buitenspelen_school


Steeds meer scholen sturen hun leerlingen een of meerdere lesuren per maand de buitenlucht in. De leerlingen van een handvol ‘buitenscholen’ in Nederland verruilen zelfs ie...

NOG Column

Zet koers vanuit je persoonlijk kompas

Normal_dyonne_depondt

Als je niet weet naar welke haven je vaart, is geen enkele wind gunstig.Je mee laten voeren door de wind kan trouwens best prettig zijn, heerlijk zelfs. Ik denk meteen aan mijn mooie vakanties op Bonaire. Ik vind het heerlijk om te zien waar de wind me brengt. Maar als ik met mijn snorkel net ietsje te ver ben afgedreven, al kijkend naar de onde...

NOG Nieuwsoverzicht