NOG Open dag Kentalis De Boerderij

Datum 17 maart 2019
Tijd 11:00 uur - 14:00 uur
Titel Open dag Kentalis De Boerderij
Regio Noord-Brabant
Plaats Schijndel
Adres Boxtelseweg 5, 5481 VE Schijndel
Type Open dagen
Doelgroepen Speciaal onderwijs
Website https://www.kentalis.nl/evenementen/open-dag-kentalis-de-boerderij
Samenvatting

Zondag 17 maart opent de dagbesteding De Boerderij van Kentalis haar deuren. Op de Boerderij werken mensen met een auditieve en/of visuele beperking.

 

Daarnaast hebben zij een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Ze werken op de houtwerkplaats, in de kas en moestuin of in de winkel. Ook doen ze industrieel werk en verzorgen ze de dieren.

 

Tijdens de open dag kun je de werkplek van onze cliënten bekijken. De mooie zelfgemaakte spullen zijn te koop in onze winkel (geen pin aanwezig). 

 

Voor de kinderen zijn er leuke activiteiten. Ook kun je genieten van een heerlijk kopje koffie, thee of limonade met eigengemaakte taart. Van de opbrengsten van deze dag, willen we een dagje uit voor onze cliënten realiseren.
Ervaar hoe trots wij allemaal zijn op onze werkplek!

 

 

NOG Interview

Seksuele voorlichting op school tijdens de Week van de Lentekriebels: ‘Ik wil het weten – heb je me alles al verteld?’

Normal_lentekriebels2017-007_0


Op 18 maart begint De Week van de Lentekriebels: een projectweek voor het speciaal en basisonderwijs, in het leven geroepen door kenniscentrum Rutgers en de GGD’en in ons l...

NOG Column

How to kill a compliment

Normal_marja_foto

Mark is hovenier bij een gemeente en zit elke week bij zijn leidinggevende Barend om te horen wat er die week moet gebeuren. Barend is universitair geschoold en geniet ervan uit te wijden over zijn inzichten en ideeën en neemt daar goed de tijd voor. Mark zit onrustig te schuiven op zijn stoel en kijkt af en toe op zijn horloge en denkt: “Ik wor...

NOG Nieuwsoverzicht