NOG Open dag docenten - MuZIEum & educatie

Datum 11 februari 2015
Tijd 14:45 uur - 17:00 uur
Titel Open dag docenten - MuZIEum & educatie
Regio Gelderland
Plaats Nijmegen
Adres Keizer Karelplein 32H
Type Thema bijeenkomst
Doelgroepen Coordinatoren, Docenten en Management
Kosten Gratis
Website http://www.muzieum.nl/schooluitje/open-dag-docenten-11-en-12-februari-2015/
Samenvatting

“Hoe zou het toch zijn om niet meer te kunnen zien?”
Dat is wat wij u en uw leerlingen in levende lijven willen laten ‘zien’ en ervaren. Om u als docent een voorproefje te geven en u te informeren over ons educatieve programma organiseert het muZIEum woensdag 11 en donderdag 12 februari 2015 een open dag voor docenten speciaal voor u.

Het muZIEum is het ervaringsmuseum over zien en niet zien in Nijmegen. Uw leerlingen stappen in de wereld van iemand met een visuele beperking via onze donkerbeleving.

Tijdens deze docentendag heeft u zelf de mogelijkheid om onze donkerbeleving te ervaren. Tevens ontvangt u deze dag informatie over het educatieve programma van het muZIEum en worden al een paar praktische lessuggesties aangereikt die u kunt toepassen in uw klas. Natuurlijk staan onze blinde of slechtziende gidsen van het muZIEum klaar om uw vragen te beantwoorden. Zij hebben ruime ervaring met het ontvangen van klassen.

Aanmelden docentendag
We nodigen u hierbij van harte uit om woensdag 11 of donderdag 12 februari  2015  een kijkje te komen nemen in het muZIEum, de donkerbeleving te ervaren en u te laten informeren naar de mogelijkheden van schoolbezoeken aan het muZIEum. Deelname aan deze open dag is gratis. Meldt u aan voor  5 februari 2015  aan via het aanmeldformulier op de website!

Bent u afgelopen jaar ook op de open dag aanwezig geweest en wilt u zich dit jaar alvast aanmelden om met uw klas het muZIEum te bezoeken. Dat kan! Klik hier en vul het formulier in.

NOG Logo

Normal_muzieum