Bijna twintigduizend bezoekers op open dag Hanzehogeschool

De open dag van afgelopen zaterdag heeft een recordaantal bezoekers getrokken. Bijna twintigduizend bezoekers bezochten een van de locaties van de Hanzehogeschool in Groningen en Leeuwarden. Dat zijn er ruim duizend meer dan vorig jaar. Dit meldt de Hanzehogeschool.

Potentiële studenten konden kennismaken met de opleidingen door voorlichtingen te bezoeken, de sfeer te proeven en in gesprek te gaan met docenten en studenten. Voor het Prins Claus Conservatorium was dit de eerste open dag in het vernieuwde gebouw aan de Veemarktstraat. Na een lange tijd van bouwwerkzaamheden lieten docenten en studenten het gebouw met trots zien aan potentiële studenten en overige belangstellenden.

Tijdens deze Open Dag werd extra aandacht besteed aan de masteropleidingen van de Hanzehogeschool. De school biedt zowel voltijd, deeltijd als duale masters aan in de belangrijkste studierichtingen. Deze masters sluiten prima aan bij de bacheloropleidingen, waardoor er geen schakeljaar gevolgd hoeft te worden. Op die manier is het mogelijk om binnen vijf of zes jaar naast een bachelor ook een mastergraad op zak te hebben. Kijk hier voor een overzicht van alle masteropleidingen van de Hanzehogeschool Groningen.

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids