Normal_vrouw_docent_leraar_professor_wetenschapper_onderzoek_economie

Met het Onderwijsgala gaan bijna duizend Amsterdamse leraren swingend het nieuwe schooljaar in. Het Onderwijsgala is een van de manieren waarop Amsterdam de leraren in de stad in het zonnetje zet. Leraren zetten zich immers elke dag in om het beste onderwijs te bieden aan kinderen en jongeren in Amsterdam. Dit meldt de gemeente Amsterdam.

Het Onderwijsgala wordt voor de tweede keer georganiseerd. Uit de hoeveelheid aanmeldingen - binnen twee dagen waren de 950 beschikbare plaatsen vergeven - blijkt dat de leraren en schoolleiders dit op prijs stellen. Art Rooijakkers presenteert de avond, op dinsdag 12 september, in het DeLaMar. Er is een lezing van Johannes Visser (De Correspondent), cabaret van de Partizanen, muzikale optredens en de avond wordt afgesloten met een dansfeest.
 
Goed onderwijs is belangrijk. Amsterdam heeft daarom de Amsterdamse Lerarenagenda, die is gericht op de ontwikkeling van leraren en schoolorganisaties en de aanwas en begeleiding van nieuwe leraren. Kijk hiervoor op: www.amsterdam.nl/lerarenagenda.
 
Door: Redactie Nationale Onderwijsgids