gezondtotaal social media

Social media zijn de hype voorbij. In steeds meer organisaties en instellingen maken zij deel uit van de communicatie. Facebookende reumapatiënten, twitterende huisartsen, bloggende patiënten, live opererende chirurgen en orgaandonor worden via Facebook. Een willekeurige opsomming van gebruik van social media op het gebied van gezondheid. Een goede persoonlijke online profilering is belangrijk. 

De praktijk bewijst de behoefte
Uit onderzoek onder zo’n 50 deskundigen en specialisten die medewerking verlenen aan GezondTotaal blijkt dat er sterke behoefte is aan training omtrent social media. Men ziet de noodzaak en onderkent de kracht, maar hoe er nu mee om te gaan is veelal onbekend terrein. Een goede persoonlijke online profilering is belangrijk. Hiermee straal je autoriteit uit en geef je jezelf een betrouwbaar, toegankelijk en professioneel gezicht. Maar wat is de definitie van een goede online profilering en waar moet je als professional rekening mee houden? Antwoord op wat de gevaren, valkuilen en kansen zijn wordt gegeven aan de hand van praktische tips en handvatten om social media goed en doeltreffend in te zetten.

De training geeft inzicht en antwoord
De training geeft veel inzicht in wat social media zoal (kunnen) betekenen en antwoord op de volgende vragen:

  • Wat is de impact van social media?
  • Hoe kunnen social media bijdragen aan jouw online exposure?
  • Hoe zet je Twitter slim in voor een betere zichtbaarheid en groter bereik?
  • Hoe helpt Facebook je in contact te zijn met je doelgroep?
  • Wat zijn de online trends voor 2013?

De training wordt verzorgd door Simone Levie en Michelle Peters; mede initiatiefnemers achter GezondTotaal. Beiden online gepokt en gemazeld en delen hun kennis over de kracht van het internet en social media tijdens de training.

GezondTotaal gaat meerdere trainingen verzorgen op het gebied van internet en social media. In juni 2013 vindt de volgende training plaats. Wilt u op de hoogte blijven van de aangeboden trainingen? Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief of neem contact op.

Over GezondTotaal
GezondTotaal is een kwalitatief, eerlijk en compleet platform over alles wat jou vrouw maakt. Een eigentijdse mix tussen zowel lichaam en geest als je innerlijk en uiterlijk.

De persoonlijke bijdrage van een breed scala enthousiaste deskundigen, het sociale karakter van de website en de sterke focus op de doelgroep vrouwen maken GezondTotaal een unieke plek waar je graag (terug)komt om informatie en ervaringen te lezen en delen.

GezondTotaal slaat een brug tussen kwalitatieve informatie en interactie met andere vrouwen en deskundigen. GezondTotaal brengt vraag en aanbod samen en creëert op die manier meerwaarde in de beleving van de bezoeker. GezondTotaal biedt informatie, interactie en een community in een.

© Nationale Onderwijsgids