Normal_normal_docent__leerkracht__leraar__schoolbord

De wereld verandert sneller dan ooit. Het is best lastig om alle ontwikkelingen te volgen. Daarom wil het seminar Campus Amsterdam leraren uit het basis-, voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs in contact brengen met experts in politiek, kunst, wetenschap, technologie, milieu en de zakenwereld. Dat meldt Scool.

Deze experts willen leraren graag inspireren door hun kennis over belangrijke ontwikkelingen buiten het klaslokaal met hen te delen. Ontwikkelingen die ongetwijfeld ook de toekomst van leerlingen en studenten zullen bepalen en die tot nadenken aanzetten over het onderwijs dat we (willen) geven. 

Diverse sprekers komen op de seminar aan het woord. Zo gaat Anneke Timmermans het hebben over ‘de toekomst van huisvesting’, Taylor Mali (US) over ‘de rol van de leraar in de veranderende wereld’ en Claire Boonstra over ‘het waarom in het onderwijs’. In totaal zijn er acht sprekers.

Campus Seminar Amsterdam vindt plaats op 6 oktober in Pathé Tuschinski van 15.30 tot 19.30 uur. Het seminar is gratis en is bijna volgeboekt. Er is ook een livestream waarop het seminar gevolgd kan worden: www.campusseminar.com/amsterdam

Op www.campusseminar.com staat het volledige programma en de aanmeldmogelijkheid. Campus Amsterdam is een initiatief van Scool. Sanoma Ventures, Uitgeverij Malmberg en Bureau ICE zijn sponsors van dit congres. Campus wordt georganiseerd in Polen, Zweden, Finland, Nederland en Litouwen.

© Nationale Onderwijsgids