Meester Mark vraagt door

Na het enorme succes van Meester Mark draait door, waarin journalist Mark van der Werf vertelt over zijn stormachtige overstap naar het lerarenbestaan, ligt de minstens zo succesvolle opvolger Meester Mark vraagt door in de winkels. Herkende jij ook zoveel in zijn verhaal en wil je weten hoe andere leerkrachten over het wél overleven? Lees dan Meester Mark vraagt door. De Nationale Onderwijsgids geeft 10 exemplaren weg! 

Journalist Mark van der Werf besluit op zijn 35e dat het tijd is om basisschoolleraar te worden. Het rooskleurige beeld van het leraarschap blijkt echter niet te stroken met de werkelijkheid en binnen 2 jaar houdt Mark het voor gezien. De stroom aan reacties die het boek losmaakt is enorm. 
In Meester Mark vraagt door (uitgeverij Scriptum) spreekt Mark ruim 100 leerkrachten uit het basis- en voortgezet onderwijs die wél weten te overleven in het oerwoud dat onderwijs heet. Ze beschrijven wat hen dwars zit, maar laten vooral zien hoe zij overeind blijven... 
 
Wil jij deze dijk van een opvolger ook in huis hebben? Wij geven 10 exemplaren weg! 
 
Hoe? Stem op de Nationale Onderwijsgids als Website van het Jaar 2015 via www.websitevanhetjaar.nl/nationaleonderwijsgids. Maak een printscreen van je stem of stuur de bevestigingsmail door naar redactie@nationaleonderwijsgids.nl en vermeld je naam, adres en telefoonnummer. Houd vervolgens je mail en onze facebookpagina in de gaten voor de bekendmaking van de winnaars! 
 
Had je al gestemd voordat deze actie begon? Geen nood! Ook die bevestigingsmails kun je naar ons opsturen. 
 
De eerste winnaars zijn bekend. Gefeliciteerd:
Anita Seinhorst
Edith Owel