Studie Experience

Jaarlijks zijn er ruim 200.000 scholieren die eindexamen doen. Al deze scholieren staan voor een belangrijke keuze: wat wordt mijn vervolg studie, of ga ik aan het werk? Door het enorme aanbod van opleidingen is het maken van een juiste studie- of beroepskeuze in de loop der jaren steeds moeilijker geworden. Studie Experience helpt deze scholieren bij het maken van deze moeilijk beslissing. 

Veel leerlingen van het voortgezet onderwijs staan er nog niet bij stil, maar er komt een moment dat zij een studie- of beroepskeuze moeten gaan maken. In een vroeg stadium oriënteren en informatie inwinnen is belangrijk om verkeerde keuzes te voorkomen. Studie Experience is dé manier om hier op een leuke en interactieve manier mee bezig te zijn. 
 
Studie Experience is geen massale bijeenkomst waardoor het onpersoonlijk wordt. Door de regionale en intieme sfeer kent de beurs haar eigen unieke karakter. Hierdoor is er voldoende ruimte om leerlingen voor te lichten en hen daadwerkelijk te laten ervaren wat de exposanten te bieden hebben. Veel exposanten organiseren bovendien diverse leuke activiteiten en wedstrijden om het eerste contact met de leerlingen te leggen. Juist deze interactie zorgt ervoor dat leerlingen open staan voor een gesprek.
 
Bezoek Studie Experience op één van de 5 data en locaties in Nederland:
- Donderdag 1 oktober 2015 – WTC Expo in Leeuwarden
- Donderdag 15 oktober 2015 – Taets Arts and Event in Zaandam
- Donderdag 19 november 2015 – Topsportcentrum in Almere
- Donderdag 10 december 2015 – Zeelandhallen in Goes
- Donderdag 7 januari 2016 – Sportpaleis in Alkmaar
 
Studie Experience is geopend van 10.00 uur tot 21.00 uur. Toegang en parkeren is gratis. Meld je gratis aan via de website, www.studie-experience.nl. Hier vind je tevens meer informatie over deelnemers en het programma. 
 
(Dit is een advertorial)