Normal_images__6_

Wie is de leraar of lerares die leerlingen echt weet te inspireren en motiveren? Tot vrijdag 11 september kan iedere Rotterdammer zijn of haar favoriete leraar aanmelden voor de Leraar M/V van het jaar. Leraren en leraressen kunnen op www.leraarvanhetjaarrotterdam.nl genomineerd worden. Dit meldt de gemeente Rotterdam. 

De Leraar van het jaar verkiezing kent drie categoriën, namelijk basisonderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs. Iedere Rotterdammer, jong en oud, kan zijn of haar favoriete leraar nomineren. Het is daarbij belangrijk dat er bij de nominatie goed uitgelegd wordt waarom jouw leraar de titel leraar van het jaar verdient.

Van 14 tot en met 18 september kunnen alle Rotterdammers op www.leraarvanhetjaarrotterdam.nl stemmen op de leraar die hen het meest aanspreekt. Ook de professionele jury die uit de top drie met de meeste stemmen de uiteindelijke winnaars kiest, kijkt naar de omschrijving bij de nominatie. Op de internationale Dag van de Leraar, op maandag 5 oktober worden de leraren van het jaar bekendgemaakt. 

© Nationale Onderwijsgids