Logo_download__3_
CNV Onderwijs organiseert op 16 september 2015 een bijeenkomst over het nieuwe waarderingskader Voortgezet Onderwijs van de Onderwijsinspectie. De inspectie is momenteel bezig met het ontwikkelen van een nieuw kader. Het concept is onderwerp van discussie tijdens de bijeenkomst. Dit meldt CNV Onderwijs. 
 
In het waarderingskader geeft de Onderwijsinspectie onder meer aan wat zij verstaat onder de kwaliteit van het onderwijs. De manier waarop de inspectie de kwaliteit beoordeelt wordt ook uitgewerkt. In het nieuwe waarderingskader komt meer aandacht voor onderwijsinstellingen die hun basiskwaliteit op orde hebben, maar waarbij nog meer ontwikkeling mogelijk is.
 
De bijeenkomst van CNV Onderwijs heeft tot doel om te toetsen of het concept bij de praktijk past. Toegang tot de bijeenkomst is gratis. Zowel leden en niet-leden zijn welkom. Deelnemers wordt gevraagd om feedback te geven op het waarderingskader. De bijeenkomst vindt op woensdag 16 september van 15.30 tot en met 19.30 uur plaats in de locatie van CNV Onderwijs aan de Tiberdreef 4 te Utrecht. Kijk voor meer informatie op de website van CNV Onderwijs. 
 
© Nationale Onderwijsgids