Logo_1723.00.297_posters_a0_techniektalent_lr_pagina_5

Techniek is innovatief, uitdagend en biedt volop kansen. Dat wil TechniekTalent.nu laten zien met drie nieuwe techniekposters – vol passie, teamwork en plezier. Scholen kunnen de posters gratis bestellen én de foto’s uit de TechniekBeeldbank gebruiken om mee te werken aan een aansprekend beeld van techniek.

Als kennispartner voor het vmbo helpt TechniekTalent.nu docenten, decanen en mentoren om scholieren te begeleiden bij hun loopbaankeuzes en waar mogelijk te interesseren voor techniek. Aanmelders voor de vmbo-mailing van TechniekTalent.nu ontvangen de gratis techniekposters als welkomstgeschenk.

Vmbo-mailing
Met de vmbo-mailing bent u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en activiteiten van TechniekTalent.nu voor het vmbo. Met interessante cases, inspirerende praktijkvoorbeelden, nieuws, handige tools en nog veel meer. Aansluitend bij thema’s die u zelf kiest, dus altijd relevant.

Gratis posters
Aanmelden voor de vmbo-mailing? Klik hier en kies meteen tot zes posters met beelden uit de TechniekBeeldbank, die meer dan 1.000 gratis foto’s volgens ‘The New Picture of Technique’ bevat. Eigentijdse, energieke beelden waarvan we weten dat ze jongeren aanspreken. 

(Dit is een advertorial)