Logo_download
Leerlingen van het Veurs-College uit Voorburg hebben de bediening op het Foreburgh Diner 2014 verzorgd. Het diner zamelde dit jaar geld in voor een nieuwe huiskamer voor het Hospice het Vliethuys.  Het evenement was een succes. Er werd in totaal € 12.074,10 verzameld. Dit meldt het Krantje Online.nl. 
 
Het Foreburgh Diner vond dit jaar op twee avonden plaats, namelijk 1 en 2 oktober. Het was daarom een dubbel succes in vergelijking met het vorige diner. Er waren namelijk tweemaal zoveel gasten en er werd tweemaal zoveel geld ingezameld. Het diner werd gehouden in het Veurs-College aan de Van Horvettestraat. Voorburgse Top Koks maakten de gerechten die vervolgens opgediend werden door de leerlingen van de middelbare school. De leerlingen stonden daarbij onder de regie van Petie van Venrooij, docent Zorg en Welzijn. 
 
Per avond waren er bijna 100 mensen aanwezig, waaronder de burgermeesters, politici en artsen uit Leidschendam-Voorburg, Rijswijk en omgeving. Paul Verburg, directeur van het Veurs-College, sprak op verzoek een kort woord over zijn school en de leerlingen die in de avond zo ijverig bezig waren. Aan het einde van de avond werden Petie van Venrooij met haar leerlingen en alle andere meewerkende docenten beloond met een daverend applaus. Een cheque met het bedrag van 12.074,10 euro erop werd overhandigd aan het Hospice het Vliethuys. 
 
© Nationale Onderwijsgids