Logo_188.w640.r640-323.ef0f92d

Waar en wanneer je wilt, jouw favoriete video’s bekijken en opslaan van Schooltv.nl? Dat kan! Vanaf nu is de nieuwe Schooltv app te downloaden op je mobiel via iOS of Android. De gebruiker krijgt toegang tot meer dan 10.000 leerzame video’s voor verschillende leeftijden en vakgebieden aangepast op eigen persoonlijke voorkeur. De app is gemaakt voor mobiel maar ook te gebruiken op tablet.

Met de nieuwe app van Schooltv.nl kun je inloggen, voorkeuren aangeven en blijf je op de hoogte van de nieuwste video’s van Schooltv die passen bij jouw profiel. Zoek en bekijk jouw favoriete filmpjes uit Schooltv en sla ze op. Zo heb je altijd jouw favoriete video’s snel bij de hand.

Op Schooltv.nl vind je het gratis video-aanbod van Schooltv. Op de site staan duizenden clips en fragmenten die direct te gebruiken zijn in de les. Ook staan bekende jeugdprogramma’s zoals Sesamstraat, Het Klokhuis, De Dokter Corrie Show en De Buitendienst op de site. Nieuw voor het voortgezet onderwijs zijn de bewerkingen van bekende titels, als Andere Tijden, Nieuwsuur, 3 Op reis en De Keuringsdienst van Waarde, speciaal voor In de klas. De app is een extra ondersteuning voor het brede pakket van programma’s die Schooltv biedt. Leerkrachten en docenten weten dat de video’s van Schooltv didactisch verantwoord zijn, de juiste informatie geven en gericht zijn op de leeftijd en het niveau van de leerlingen. Natuurlijk kun je ons ook volgen op Facebook en Twitter, of je abonneren op onze nieuwsbrief.

(Dit is een advertorial)