Logo_download__2_
Orion Event organiseert op 26 augustus de bijeenkomst 'Samen passend: van school tot school'. Centraal thema van de dag is de samenwerking tussen scholen in het laten slagen van passend onderwijs. Orion biedt voortgezet speciaal onderwijs aan in Amsterdam. Dit meldt Orion Event. 
De bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die werkzaam is in het onderwijs. Er worden drie sessies van workshops georganiseerd. In de workshops worden verschillende onderwerpen rondom speciaal onderwijs, passend onderwijs, ICT in het onderwijs of hulp in de klas behandeld. Vragen die daarbij onder meer aan bod komen zijn: Hoe kan speciaal onderwijs regulier onderwijs ondersteunen? Hoe sla je de brug tussen school en thuis? Hoe wordt er digitaal gewerkt in de praktijk? En hoe leer je ZML leerlingen leren door middel van instructiefilmpjes? 
 
Tevens is er veel aandacht voor verhalen uit de praktijk. Meester Mark, schrijver van de boeken 'Meester Mark draait door' en 'Meester Mark vraagt door', is gastspreker op het evenement. Deelname is gratis. Aanmelden en inschrijven kan op de website orion.nl. 
 
© Nationale Onderwijsgids