Workshop in De Ontdekfabriek (Suzie Greenen)

Van 18 tot en met 26 oktober 2014 is het weer Dutch Design Week (DDW). De Ontdekfabriek in Eindhoven organiseert ook dit jaar weer een speciaal designprogramma voor kinderen. Het thema van De Ontdekfabriek is tijdens de DDW 'Iedereen aan tafel'. Kinderen kunnen ontwerpen maken die het samen eten nog beter of leuker maken. Dit meldt De Ontdekfabriek. 

De deelnemende kinderen kunnen hun ontwerpen ook insturen voor de ontwerpwedstrijd van het TV programma 'Het Klokhuis'. De 5 beste ontwerpen zullen echt worden gemaakt in samenwerking met Design Academy Eindhoven. Deze worden gepresenteerd tijdens de Dutch Design Week 2015.
 
Van 18 tot en met 23 oktober biedt Het Klokhuis voor een beperkt aantal kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 14 jaar gratis workshops aan. Tijdens deze workshops in De Ontdekfabriek kunnen zij zelf stoelen, tafels, verlichting, servies of bestek ontwerpen. Acteurs van Het Klokhuis helpen daarbij! Inschrijven voor deze gratis workshops kan via www.hetklokhuis.nl. Hierbij geldt: vol is vol. De Ontdekfabriek is tijdens de hele Dutch Design Week geopend voor het publiek. 
 
© Nationale Onderwijsgids