Normal_normal_docent__leerkracht__leraar__schoolbord

Op het Koning Willem I College wordt het landelijke Lerarencongres en de verkiezing van de Leraar van het Jaar georganiseerd. Het congres start met de lancering van het nieuwe LerarenOntwikkelfonds door de staatssecretaris Dekker van Onderwijs. En wordt afgesloten met de feestelijke verkiezing van de Leraar van het Jaar 2015. Hiervoor zijn 12 leraren genomineerd vanuit het primair, speciaal, voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs. De minister van Onderwijs, Jet Bussemaker, maakt de vier winnaars bekend. Dat meldt het Koning Willem I College.

Bij Het Lerarencongres delen zo’n 1500 leraren vanuit het hele land hun kennis en kunde en gaan in ruim 100 workshops en presentaties aan de slag om samen te werken aan professionalisering. Het congres wordt georganiseerd door de Onderwijscoöperatie en heeft de titel ‘Samen nieuwsgierig’ meegekregen. Vele studenten van onder meer de Middelbare Horeca School, het Evenementenbureau en de ICT-Academie van het Koning Willem I College werken mee aan het  landelijke Lerarencongres 2015.

Het Lerarencongres vindt plaats op woensdag 7 oktober 2015 van 10.00 tot 16.30 uur op de campus Vlijmenseweg van het Koning Willem I College. Toegang tot het congres is gratis. Aanmelden kan via de site: www.onderwijscooperatie.nl.

© Nationale Onderwijsgids