Logo_sjors

Vanaf 15 december start de gemeente Zevenaar met Sjors Sportief en Sjors Creatief. Iedere basisschoolleerling uit de gemeente ontvangt dan een exemplaar van het Sjors Sportief en Sjors Creatief boekje.  In het boekje staan sportieve en creatieve activiteiten en workshops waar kinderen (vaak gratis) aan mee kunnen doen.  

Het verbinden van kinderen aan sport en cultuur is één van de speerpunten uit de sportnota ‘Zin in Sport’.  De gemeente Zevenaar zet Sjors Sportief en Sjors Creatief in om basisschoolkinderen te stimuleren mee te doen aan sportieve en creatieve/culturele activiteiten. Zo kunnen zij op een  laagdrempelige manier kennismaken met verschillende activiteiten, zonder meteen lid te hoeven worden.

Kinderen kunnen kennismaken met onder andere atletiek, dansen, cup cakes maken, muziekinstrumenten bespelen, turnen, volleybal, rugby, karate, tennis, theater en zingen. De activiteiten en de aanbieders zijn terug te vinden in het boekje.  De kinderen mogen zich voor net zoveel activiteiten inschrijven als ze willen.

Inschrijven
Vanaf woensdag  17 december vanaf 13.00 uur kunnen kinderen zich inschrijven op www.sjorssportief.nl. Inschrijven kan het hele schooljaar.

© Nationale Onderwijsgids