Normal_gymnastiek23534

Maandag 7 december van 19.00 tot 20.30 uur organiseert het Johan Cruyff College Enschede (JCC) een voorlichtingsavond voor topsporters die hun sport willen combineren met een mbo-opleiding. De voorlichting vindt plaats op de leslocatie van het JCC in De Grolsch Veste in Enschede. Dat meldt ROC van Twente.

De voorlichtingsavond begint om 19.00 uur met een uitleg over het Johan Cruyff College. Vervolgens komen de gestelde eisen, de toegevoegde waarde om topsport en studie te combineren en de opleidingen aan bod. Voor havisten en vwo'ers is het zelfs mogelijk één van de opleidingen versneld te volgen.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden via Rianne Guichelaar (Olympisch Kampioen waterpolo en topsportcoördinator bij het JCC) via een mail naar rguichelaar@rocvantwente.nl. Ouders, verzorgers en/of trainers zijn ook van harte uitgenodigd. De avond eindigt rond 20.30 uur. Meer informatie op www.rocvantwente.nl/jcc.

Johan Cruijff vindt het belangrijk dat talentvolle sporters hun sport kunnen combineren met een opleiding. Het ROC van Twente, waar het Johan Cruyff College Enschede onderdeel van uitmaakt, ondersteunt dat ten volle. In het studieprogramma wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de trainingstijden en wedstrijden van de topsporter. Ook tijdens (buitenlandse) trainingskampen kan de opleiding worden voortgezet met behulp van internet.

© Nationale Onderwijsgids