Normal_foto_kiezen_hoe_begeleid_je_dat

Om ouders te helpen hun kind zo goed mogelijk te begeleiden bij de keuze voor een mbo-opleiding, organiseert het ROC Horizon College de workshop ‘Kiezen, hoe begeleid je dat?’. De juiste keuze voor het kind; die gedachte staat centraal in de workshop. Ouders kunnen hun zoon of dochter ondersteunen bij deze keuze. Hoe ze dat doen, leren ze in deze workshop. 

Tijdens de workshop gaan de ouders samen met hun kind praktisch aan de gang met opdrachten en er wordt een stappenplan ontwikkeld aan de hand waarvan ze ontdekken welke opleiding het best bij het kind past. De workshop wordt gegeven door medewerkers van de afdeling Deelnemers Informatie & Advies van het Horizon College. Leerlingen begeleiden bij de studiekeuze is hun dagelijks werk.

Ouders kunnen deze workshop uitsluitend samen met hun kind volgen. De workshop wordt georganiseerd op dinsdag 17 november op het Horizon College in Alkmaar en op donderdag 19 november op het Horizon College in Heerhugowaard. De workshop duurt van 19.00 – 21.00 uur.

Deelname is gratis. Belangstellenden moeten zich vooraf aanmelden via I.A.Bianchi@horizoncollege.nl of (0229) 28 71 71. Omdat er beperkt plaats is tijdens de workshops, worden de ouders die geïnteresseerd zijn geadviseerd om zich snel aan te melden. Meer informatie over het Horizon College is te vinden via www.horizoncollege.nl.

© Nationale Onderwijsgids