Logo_download

Op 23 september zal minister Bussemaker van Onderwijs het 100ste Vakcollege openen. Tijdens een feestelijke bijeenkomst zal de minister aanwezig zijn om de doorontwikkeling van de Vakroute in Nederland te bekrachtigen en ondersteunen. Op dezelfde dag zal ook de Vakcollege Groep B.V. zich presenteren als stichting. Dit meldt Vakcollege Groep. 

De bijeenkomst bestaat uit twee delen. Het eerste deel richt zich op de Vakcolleges. De Vakcollege Groep is per 1 augustus een stichting geworden. Van 14.00 uur tot 15.30 uur worden daarom activiteiten georganiseerd waarin de stichting haar doelen, kansen en het vernieuwde dienstverleningspakket aan directies en projectleiders van Vakcolleges presenteert. Elke onderwijsadviseur presenteert aan de directeuren en projectleiders van de Vakcolleges hoe de dienstverlening wordt ingericht. Er is ruim tijd voor nadere kennismaking tussen de Vakcolleges. 
 
Het tweede deel van de dag richt zich ook op externe relaties. In een feestelijk programmaonderdeel zal de stichting zich voorstellen en wordt officieel het startschot gegeven voor de stichting. Daarnaast zal het 100ste Vakcollege geopend worden. Dit wordt gedaan door eregast minister Bussemaker. Het 100ste Vakcollege is gevormd uit het Via Nova College samen met het Trajectum College. 
 
De bijeenkomst vindt plaats op 23 september van 14.00 tot 18.00 uur plaats in het Via Nova College aan de Maartvlinder 7 te Utrecht. Geïnteresseerden kunnen zich tot 9 september aanmelden. Voor meer informatie kijkt u op vakcollegegroep.nl. 
 
© Nationale Onderwijsgids