Normal_nyink_basic2

Nyink heeft een lichtgewicht scherm ontwikkeld dat ingezet kan worden als anti spiekscherm bij toetsing. Met name bij digitale toetsing zijn visuele afscheidingen tussen de computers gewenst. Niet alleen om fraude te voorkomen, maar ook om de examenkandidaat een prikkelarme werkplek te bieden waar hij of zij zich goed kan concentreren.

De Basic is het instapmodel anti spiekscherm van Nyink dat onderwijsbreed ingezet kan worden. De schermen zijn gemaakt van een lichtgewicht kunststof en kunnen in elkaar geschoven worden, waardoor ze weinig ruimte in beslag nemen als ze niet in gebruik zijn. De Basic anti spiekschermen zijn eenvoudig op te bergen of aan de bijpassende wandbeugel te hangen. De Basic wordt standaard geleverd met een diepte van 50, 60 en 80 cm in de rustgevende kleur wit, maar maatwerk is mogelijk.

ACTIE 10+1 GRATIS!
Profiteer nu van onze actie en ontvang één gratis Basic bij aankoop van 10 Basic’s. Met deze actie willen we de Basic bereikbaar maken voor elke onderwijsinstelling. Voor meer informatie, prijzen en een productfilm omtrent de Basic, zie www.nyink.nl.

U kunt ons van 27 t/m 31 januari ook bezoeken op de NOT. Hier presenteren wij ons complete assortiment van anti spiekschermen, concentratieschermen en akoestische oplossingen.

(Dit is een advertorail)