Logo_horizon_college

Om ouders te helpen hun kind zo goed mogelijk te begeleiden bij de keuze voor een mbo-opleiding, organiseert het ROC Horizon College de workshop ‘Kiezen, hoe begeleid je dat?’. De workshop wordt georganiseerd op donderdag 6 november op het Horizon College in Alkmaar en op donderdag 20 november op het Horizon College in Heerhugowaard. 

De juiste keuze voor het kind; die gedachte staat centraal in de workshop. Ouders kunnen hun zoon of dochter ondersteunen bij deze keuze. Hoe ze dat doen, leren ze in deze workshop.  Ze gaan samen met hun kind praktisch aan de gang met opdrachten en er wordt een stappenplan ontwikkeld aan de hand waarvan ze ontdekken welke opleiding het best bij het kind past. De workshop wordt gegeven door medewerkers van de afdeling Deelnemers Informatie & Advies van het Horizon College. Leerlingen begeleiden bij de studiekeuze is hun dagelijks werk.

Ouders kunnen deze workshop uitsluitend samen met hun kind volgen. De workshop duurt van 19.00 – 21.00 uur. Deelname is gratis maar er is beperkt plaats. De bijeenkomsten duren van 19.00 uur tot 21.00 uur. Belangstellenden moeten zich vooraf aanmelden via I.A.Bianchi@horizoncollege.nl of (0229) 28 71 71.

© Nationale Onderwijsgids