Logo_vakcollegegroep-logo__1_

Vakcollege Groep organiseert op 20 november een kennismakingsbijeenkomst voor vmbo- en mbo-instellingen. Directies van vmbo- en mbo-scholen die meer te weten willen komen over het hoe of wat van de Vakcolleges en de Vakroutes zijn welkom om naar de bijeenkomst te komen. Dit meldt Vakcollege Groep. 

Tijdens de bijeenkomst zal er informatie gegeven worden over de Vakroute in het algemeen. Daarnaast kunnen de directies kennismaken met Vakcolleges. Een nieuw onderdeel van het evenement is dit jaar de vernieuwingen in het vmbo. Deze werden eerder nog niet meegenomen in de kennismakingsbijeenkomsten. Ook zullen er prestaties gegeven worden, kan er advies gevraagd worden en is er de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen. Tijdens het buffet kan er daarnaast nog genetwerkt worden. 
 
Toegang is gratis. De kennismakingsbijeenkomst wordt gehouden in het conferentiecentrum Mennorode aan de Apeldoornseweg 185 in Elspeet. De bijeenkomst loopt van 16.00 uur tot 19.30 uur. Om u aan te melden mailt u naar: gvanderlaan@vakcollegegroep.nl. 
 
© Nationale Onderwijsgids