Fashionshow ROC van Twente

Op dinsdag 17 juni organiseert het ROC van Twente de jaarlijkse eindmodeshow van de opleiding Mode en Textiel de Maere van het MBO College voor Vormgeving, Mode & Media. Het werk bestaat uit ontwerpen van tweede en derdejaarsstudenten en de eindexamencollecties van niveau 2, 3 en 4. 

Er is vanaf het begin van het cursusjaar aan de voorbereidingen van deze show gewerkt. De kleding is ontworpen en vervaardigd vanuit verschillende thema’s, zoals Nude, Burlesque en Kimono’s. De eindexamencollectie van het vierde leerjaar is door elke examenkandidaat afzonderlijk vormgegeven.
 
Ook zal de collectie ‘Feestelijk Goud’ getoond worden, die is gemaakt voor Twenter Fashion, de ontwerpwedstrijd in opdracht van modehuis Roetgerink en museum TwentseWelle.
 
Kaarten voor de show kosten 5 euro en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar in de confectiezaal van de opleiding; Jan van Galenstraat 19 te Enschede, uitsluitend op 13 juni en 16 juni tussen 12.00 en 14.00 uur of op 17 juni bij de zaal van Prismare voor aanvang van de shows. Belangstellenden kunnen kaarten reserveren via modeshowreservering@gmail.com. De shows beginnen om 18.30, 20.00 en 21.30 uur.