Logo_roc_van_twente

Studenten Anne Nijhof, Floris Dinkelman en Elmar Kelder zijn genomineerd voor de titel Mbo-uitblinker 2014 van het ROC van Twente. De winnaar wordt donderdag 22 mei bekend gemaakt. Tot die tijd promoten ze zichzelf fanatiek om nog zoveel mogelijk stemmen binnen te halen; die kunnen immers allesbepalend zijn. 

Anne Nijhof, Floris Dinkelman en Elmar Kelder voeren nog tot en met 21 mei campagne. Nu de bekendmaking in zicht is, zetten ze alles op alles om nog zoveel mogelijk digitale stemmen binnen te halen. Ze plaatsen berichten via social media en hangen de laatste posters op. Ook zijn er promotiefilmpjes gemaakt. Stemmen kan t/m 21 mei via www.rocvantwente.nl/uitblinker.
 
Uitreiking
De uitreiking vindt plaats op donderdag 22 mei in Brasserie Timeless op de ROC-locatie aan de Wierdensestraat in Almelo. De drie genomineerden mogen zich daar voor de jury presenteren. Dat oordeel in combinatie met het aantal publieksstemmen levert dé Mbo-uitblinker 2014 op. Hij of zij krijgt ook de eer het ROC van Twente tijdens de landelijke verkiezing te vertegenwoordigen. 
 
Landelijke verkiezing
De verkiezing Mbo-uitblinker is een initiatief van de MBO Raad en heeft als doel meer positieve aandacht te geven aan de mogelijkheden die het middelbaar beroepsonderwijs biedt. De twaalfde editie van de landelijke verkiezing, waaraan zo’n 50 mbo-instellingen meedoen, vindt plaats op donderdag 9 oktober. Ook hier gaat weer een stemcampagne aan vooraf.