Normal_lego_speelgoed

Twee kinderopvangcentra van COKD Kinderopvang vangen op zaterdag 22 november kosteloos kinderen op. De kinderen worden vlak voor de drukke decembermaand opgevangen zodat de ouders voorbereidingen kunnen treffen voor de feestmaand. In ruil voor de gratis opvang vragen de kinderopvangcentra om oud speelgoed. Dit meldt Dichtbij.nl.

Het betreft de kindercentra Villa Speelmaatjes in Dordrecht en Zomerland in Puttershoek. Op 22 november staan de medewerkers klaar om tussen 11.00 en 15.00 uur kosteloos kinderen op te vangen. Kinderen van klanten en medewerkers worden op deze dag opgevangen, maar ook vriendjes, vriendinnetjes of familieleden van de vaste kinderen zijn welkom. Op deze manier willen de kinderopvangcentra de ouders in staat stellen om voorbereidingen te treffen voor de drukke feestmaand december. 
 
In ruil voor de gratis kinderopvang vragen de kindercentra aan de ouders of ze oud speelgoed willen doneren. Dit speelgoed wordt vervolgens door COKD weer gedoneerd aan de Speelgoedbank. Kinderen waarvan de ouders het minder goed hebben krijgen speelgoed via de Speelgoedbank. Aanmelden voor deze gratis dag kan op www.cokd.nl.
 
© Nationale Onderwijsgids