Normal_kinderopvang_jongen_verf_handen_met_verf

Op 17 oktober gaat festival de Betovering voor de vijftiende keer van start. Gedurende tien dagen genieten kinderen van 2 tot en met 12 jaar van meer dan 350 theatervoorstellingen en workshops uit buiten- en binnenland, verspreid over ruim 48 theaters, bibliotheken en musea. Ook dit jaar sponsort Dak kindercentra het festival en leveren ze weer een betoverende bijdrage in het Theater aan het Spui. Dit meldt Dak kindercentra. 

De kinderen waren vorig jaar erg enthousiast over de workshops in het festivalhart. Ze werkten met veel plezier aan hun eigen kunstwerken waarvoor ze klei, vilt en nog meer knutselmaterialen gebruikten. Ook de tentoonstelling van alle kunstwerken was indrukwekkend. Het grote Theater aan het Spui leek ineens niet zo groot meer. 
 
Door het enorme enthousiasme is besloten ook dit jaar leuke workshops te verzorgen. Dit keer met het DakDierenlab; uitdagende knutselworkshops rond het festivalthema Dieren. Elke dag kan heerlijk geknutseld worden met uiteenlopende materialen. Dak kindercentra bezoeken in de herfstvakantie natuurlijk de Betovering, maar halen de Betovering ook een beetje in huis. De BSO-locaties organiseren namelijk veel activiteiten rondom het thema Dieren, van het organiseren van de grote Beestenshow tot het maken een schilderij van een dierensprookje of schapenmuffins. Het belooft een leuke vakantie te worden.
 
© Nationale Onderwijsgids