Logo_dak_kindercentra_logo

Het monumentale pand van kindercentrum van Frank Dak in Den Haag is volledig verbouwd en uitgebreid. Zaterdag 13 september is de officiele opening. Het centrum opent die dag haar deuren voor de buurtbewoners. Het kinderdagverblijf is met een baby- en een peutergroep uitgebreid. Ook heeft de buitenschoolse opvang hele nieuwe ruimtes gekregen, waardoor ze nu een chillkamer, huiskamer, poppenhoek en creatieve zolder hebben. Zowel de kinderen als de medewerkers zijn erg blij met het resultaat en genieten dan ook met volle teugen van alle mogelijkheden die het kindercentrum biedt.

De medewerkers en kinderen vinden het nu tijd voor een feestje, zodat de buurt ook kan komen kijken hoe mooi het er nu uitziet. Tijdens dit feest, waarbij buurtbewoners welkom zijn tussen 13.30 en 16.00 uur, kunnen kinderen aan uiteenlopende activiteiten meedoen, zoals spijkerpoepen, ballen gooien, schminken, metamorfose, loomen, zaklopen en lekker springen op het springkussen. Ook verkoopt het kindercentrum zelfgemaakte schilderijen voor het goede doel Jantje Beton.

De volwassenen kunnen tijdens deze middag een rondleiding door het kindercentrum krijgen en onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met de medewerkers en andere bewoners/ouders uit de buurt. Dak kindercentra biedt professionele en vernieuwende opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar in ruim 65 kindercentra in Den Haag, Rijswijk, Voorburg en Leidschendam. Dak kindercentra ziet kinderopvang als meerwaarde voor kinderen, omdat het spelenderwijs bijdraagt aan hun ontwikkeling.

© Nationale Onderwijsgids