Normal_peuter_kinderen_spelen_zand

Kinderopvang Rivierenland en Kanteel Kinderopvang hebben de intentie uitgesproken om vanaf 1 januari 2015 te gaan samenwerken. Het doel van deze samenwerking is om door schaalvergroting de duurzaamheid en kwaliteit van de kinderopvang nog beter te borgen. Op dit moment wordt onderzocht hoe deze samenwerking vorm zal krijgen. 

Kanteel en Rivierenland willen de positie van de kinderopvang inhoudelijk blijven versterken en relevant zijn voor ouders, onderwijs, wijk en buurt. Kanteel Kinderopvang biedt opvang aan ruim 3.600 kinderen in 19 kindcentra (kinderdagverblijf, peuterarrangement en buitenschoolse opvang met primair onderwijs verenigd in één gebouw), 4 kinderdagverblijven, 5 peuterarrangementen en 13 centra voor buitenschoolse opvang in de gemeenten 's-Hertogenbosch, Zaltbommel en Maasdriel. 
 
Kinderopvang Rivierenland verzorgt kinderopvang in de gemeenten Buren, Geldermalsen, Neerijnen en Tiel voor 1.900 kinderen verdeeld over 8 kinderdagverblijf locaties, 16 locaties voor buitenschoolse opvang en 10 peuterspeelzalen in de gemeente Tiel. Daarnaast wordt er op 12 scholen in de regio tussenschoolse opvang verzorgd. Tevens beschikt kinderopvang Rivierenland over een gastouderbureau. 
 
© Nationale Onderwijsgids