Normal_kinderopvang_peuter_kleuter_meisje_speelgoed_spelen

Vakblad Management Kinderopvang organiseert op 22 april voor de twaalfde keer het jaarcongres 'Kinderopvang en Brede Scholen: Samen sterker'. Bezoekers kunnen lezingen bijwonen en deelnemen aan workshops en kennissessies over thema's als integrale kindcentra en de doorgaande leerlijn. Dit meldt het Landelijk Steunpunt Brede Scholen.

Verscheidene adviseurs van het Landelijk Steunpunt Brede Scholen zullen in de ochtend lezingen geven. Projectleider Job van Velsen zal spreken over de landelijke ontwikkelingen in het onderwijs en de kinderopvang. Het integraal kindcentrum (IKC) komt aan bod in de presentatie van adviseur Yvette Vervoort. Zij zal zeven stappen bespreken voor het opzetten van een IKC. Ambassadeur Lesley de Groot van het Steunpunt over brede school Het Vlechtwerk in Arnhem waarvan hij directeur is.

In de middag staan er workshops op het programma. Het volledige programma is hier te downloaden. Het congres vindt plaats in het congrescentrum ReeHorst in Ede. Aanmelden kan via deze website.

© Nationale Onderwijsgids