Normal_peuter_spelen_kind_bal_opvang

Vakblad Kinderopvang en Groen Cement organiseren op woensdag 21 mei het Kinderopvang Festival. Het festival staat in het teken van natuur en beweging en is bedoeld voor medewerkers en managers van kinderopvangorganisaties. Dit meldt Kinderopvangtotaal.

Het festival vindt plaats in en rond het culturele centrum Lijm & Cultuur in Delft. Het evenement zal geen gebruikelijk congres worden maar een dag met veel doe-sessies, kennisworkshops en groene activiteiten.

Kinderopvang en Groen Cement organiseren het festival omdat steeds meer ouders kiezen voor kinderopvangorganisaties die veel aandacht besteden aan natuur en beweging. Buiten spelen is belangrijk voor de sociaal-emotionele, cognitieve en fysieke ontwikkeling van kinderen. Op het festival kunnen pedagogisch medewerkers en managers inspiratie opdoen hoe zij op de eigen kinderopvang contact met de natuur en buiten spelen kunnen aanbieden, ook midden in de stad. Meer informatie over het programma en inschrijving is te vinden op www.kinderopvangtotaal.nl

© Nationale Onderwijsgids