Normal_studenten__studeren__werken__huiswerk__laptop__blij__hbo__uni__mbo

De Grow Campus in Den Bosch, een samenwerking van onder andere HAS Hogeschool, Avans Hogeschool en Helicon Opleidingen, moet de groeiambities van ondernemers en studenten in de agrifood-wereld realiseren. Ambitieuze ondernemers en studenten die met hun idee of product willen groeien en innoveren kunnen bij de Grow Campus terecht voor opleidings- en innovatievraagstukken. Dat meldt HAS Hogeschool.

“Iedereen die bezig is met de toekomst van ons voedsel is welkom op de Grow Campus. Voor elk idee of plan biedt de campus wat wils. Er is een levendige community van ondernemers die elkaar verder helpen, een aantrekkelijk palet aan opleidingen om een leven lang te leren, test- en productiefaciliteiten zijn te huur en de campus biedt een goede voedingsbodem voor jonge start-ups”, zegt Hans Dröge, voorzitter van de Grow Campus. Wie partner wordt van de campus krijgt gratis toegang tot de talenten, het netwerk, expertise en faciliteiten.

Het doel is om minimaal 50 bedrijven bij de campus te betrekken om samen nieuwe kennis, innovaties en faciliteiten te ontwikkelen. Binnen de campus werken hoogstaand (beroeps)onderwijs, toegepast onderzoek en ondernemers samen aan groei en innovatie. Kern van de campus wordt gevormd door de Onderwijsboulevard Den Bosch waar in totaal 30.000 studenten studeren. 

© Nationale Onderwijsgids