Logo_formedia_logo_nsa_hbo_c

Na hun opleiding gaan uw alumni doorstuderen, en zij stromen het werkveld in. Weet u waar ze zijn en wat ze doen? Als u na hun afstuderen actief een relatie met hen onderhoudt, heeft dat veel voordelen. Zij kunnen u bijvoorbeeld helpen uw curriculum goed aan te laten sluiten bij de praktijk, en wellicht hebben de bedrijven waar zij werken stageplaatsen beschikbaar. Hoe zou het zijn als u op elk willekeurig moment een beroep zou kunnen doen op een groot netwerk van ambassadeurs die uw instelling een warm hart toedragen?

Unieke studiedag
Op donderdag 29 januari 2015 organiseert FORMEDIA de Nationale Studiedag Alumnirelaties in Utrecht. Deze studiedag is speciaal bedoeld voor het HBO. Tijdens deze studiedag leert u hoe u de relatie op kunt bouwen met uw alumni, welke voordelen u daarvan kunt hebben, en hoe u gestructureerd beleid hieromtrent kunt ontwikkelen.

Focus op het opstarten van alumnibeleid
Het programma start om 10:30 uur met een lezing van Hans Hoornstra, expert op het gebied van alumnirelaties. Hij zal de do’s en don’ts van alumnibeleid voor u op een rij zetten. Het dagvullend programma bevat verder enkele casus van instellingen die vanaf nul begonnen zijn en succesvol instellingsbreed alumnibeleid hebben opgezet. Tevens komt aan bod wat de mogelijkheden zijn van het gebruik van CRM bij alumnirelaties. Het programma duurt tot 17:00 uur.

Wilt u het contact met uw oud-studenten nieuw leven inblazen? Bezoek dan deze unieke studiedag!

Vorige editie
FORMEDIA organiseerde al vele evenementen over alumnirelaties, waaronder het Nationaal Alumni Congres, meerdere studiedagen en inspirerende studiereizen naar het Verenigd Koninkrijk, waar alumnibeleid veel verder ontwikkeld is dan in Nederland. De vorige studiedag over alumnirelaties werd door de bezoekers beoordeeld met een 8 (foto's rechts).

"Een mooie samenstelling van sprekers uit verschillende hoeken met verschillende casus rondom het alumnibeleid."

(Dit is een advertorial)