Normal_14-beste-werkgevers-2014

Elf onderwijsinstellingen zijn genomineerd voor de Beste Werkgevers Awards 2015. Deze organisaties behoren tot de 100 Beste Werkgevers van Nederland. Op 6 oktober maken Effectory en Intermediair de winnaars bekend. Dat meldt Effectory.

De volgende onderwijsinstellingen zijn genomineerd: Avans Hogeschool, Deltion College, Grafisch Lyceum Utrecht, Hoornbeeck College, Koning Willem I College, Noorderpoort, ROC Friese Poort, ROC van Twente, SintLucas, Scholengemeenschap De Rooi Pannen en Wageningen UR

Het Beste Werkgevers Onderzoek is dit jaar voor de vijftiende keer uitgevoerd om een objectief oordeel te kunnen vellen over werkgeverschap in Nederland. Inmiddels zijn de 100 genomineerde organisaties bekend gemaakt in twee categorieën; meer dan 1.000 en minder dan 1.000 medewerkers. Zo is er voor elke categorie een top 50 van Beste Werkgevers. In totaal beoordeelden 314.218 medewerkers uit alle Nederlandse arbeidsmarktsectoren hun werkgever.

De positie die organisaties op de ranglijst behalen, is gebaseerd op het oordeel van de eigen medewerkers: de Beste Werkgevers Score. Deze score is een gemiddelde van de volgende zes elementen: organisatietevredenheid, baantevredenheid, organisatietrots, achter de organisatiedoelen staan, kansen krijgen om optimaal te presteren en het krijgen van waardering. De score toont aan hoe goed een organisatie haar medewerkers in staat stelt om optimaal te presteren.

Op dinsdag 6 oktober 2015 reiken Effectory en Intermediair de volgende prijzen uit tijdens het Beste Werkgevers Event in Theater Amsterdam: Beste Werkgever met minder dan 1.000 medewerkers, Beste Werkgever met meer dan 1.000 medewerkers, Hoogste stijger Beste Werkgevers Score ten opzichte van 2014 en tot slot de Verschillende branchewinnaars, waaronder de winnaar in de branche ‘onderwijs’.

Het evenement is een inspirerende dag voor CEO’s, HR professionals en arbeidsmarktcommunicatiespecialisten. In 2014 waren er meer dan 400 gasten aanwezig om kennis te vergaren en te delen, inspiratie op te doen en te netwerken. Geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd en kunnen zich hier gratis aanmelden. 

© Nationale Onderwijsgids