Logo_kpc_groep_logo

Linda Schlundt Bodien is de nieuwe directeur Primair Onderwijs van KPC Groep. Ze volgt Lia van Meegen op die is benoemd tot voorzitter College van Bestuur van de Stichting SPOM (Samenwerkingsbestuur Primair Onderwijs Maas en Waal). Dat meldt de KPC Groep.

Met ingang van 1 september gaat Linda Schlundt Bodien bij KPC Groep aan de slag. Naast haar leidinggevende functie gaat ze advieswerkzaamheden verrichten voor opdrachtgevers. Linda Schlundt Bodien kent het onderwijsveld door en door. In haar vorige functie was ze als directielid verbonden aan onderwijsadviesbureau OnderwijsAdvies in Zoetermeer. Van oorsprong is Linda Schlundt Bodien onderwijskundige.

Over haar overstap naar KPC Groep zegt ze het volgende. “Het is voor mij een grote eer om actief te mogen zijn voor een landelijk werkend onderwijsadviesbureau met als kern het realiseren van duurzame verbeteringen op het gebied van leren en opleiden. Ik kom uit een familie van ondernemers en onderwijsmensen en ben als het ware ‘erfelijk belast’ met klantgerichte vraagstukken. Die geven mij veel inspiratie en energie. Van nature is mijn rol het vinden en verbinden van de buitenwereld (u als klant, relatie, samenwerkingspartner) met de binnenwereld (de organisatie, KPC Groep). Daarbij richt ik me graag op een breed spectrum aan scholings-, advies-, begeleidings- en opleidingsvraagstukken. Ik ben resultaatgedreven met ‘verstand van leren en gevoel voor mensen’.”

Linda Schlundt Bodien neemt het stokje over van Lia van Meegen die sinds 2006 verbonden was aan KPC Groep en vanaf 2012 de functie vervulde van directeur Primair Onderwijs. Lia van Meegen pakt een nieuwe uitdaging op als voorzitter College van Bestuur van de Stichting SPOM en de daarmee verbonden vier stichtingen van Peuterspeelzalen en Kinderdagopvang.

© Nationale Onderwijsgids