Logo_logo_logo_tias
Per 1 februari aanstaande is dr. Ferry Koster benoemd tot bijzonder hoogleraar op de Leerstoel Innovatieve Samenwerking van TIAS School for Business & Society en Van Spaendonck. Met deze leerstoel markeren TIAS School for Business & Society en Van Spaendonck en het belang van samenwerking voor succesvol ondernemerschap. Dit meldt TIAS School for Business & Society.
 
Diverse vormen van samenwerking blijken al sinds jaar en dag de drijvende kracht achter innovaties en maatschappelijke transities die stand alone niet of minder makkelijk van de grond komen. Met de installatie van de mr. dr. BJM Van Spaendonck leerstoel wordt verwezen naar de grondleggers van de filosofie van Van Spaendonck, de leerstoel past bij uitstek binnen de TIAS School for Business & Society. 
 
De leerstoelhouder dr. Koster zal – naast onderwijs geven – ook onderzoek verrichten naar samenwerking binnen en tussen branches, sectoren en beroepen en naar het belang van deze samenwerking voor ondernemerschap en effectieve governance.
 
© Nationale Onderwijsgids