Normal_hersens435
De PO-Raad organiseert op 27 november de conferentie 'BreinStorm: het lerende brein in het onderwijs, en de rol van bestuur en management daarbij...' De bijeenkomst staat in het teken van breinstormsessies over de toepassing van neurowetenschappelijke inzichten in het onderwijs en de rol van bestuurder en manager daarbij. Dit meldt de PO-Raad. 
 
Lezingen worden verzorgd door sprekers met een expertise op het raakvlak van neurowetenschap en onderwijspraktijk. Daarnaast zal er ruimte zijn voor inbreng van eigen ideeën. Tussendoor vindt ook de BreinMarkt nog plaats. Aansluitend vindt de Algemene Ledenvergadering van de PO-Raad nog plaats. De conferentie is bedoeld voor leden en niet-leden van de PO-Raad, voor schoolbestuurders, leraren, ib'ers en andere geïnteresseerden. 
 
De conferentie duurt van 13.00 tot 17.00 uur en wordt georganiseerd op 27 november in Zaal Mission van Super Nova in de jaarbeurs Utrecht. De prijs voor leden en hun scholen is 75 euro. Een ticket voor niet-leden kost 125 euro. Voor meer informatie of om u aan te melden klik hier.
 
© Nationale Onderwijsgids