Normal_netwerk

De PO-Raad is op zoek naar nieuwe leden voor het netwerk School & Omgeving. De leden moeten affiniteit hebben met het thema en willen adviseren vanuit een bestuurdersperspectief. Bestuurders en algemeen directeuren (met werkgeversbevoegdheden) worden door de PO-Raad dan ook gevraagd te reageren. 

Leden van de PO-Raad komen samen in thematische netwerken die een belangrijke rol spelen bij standpunten en vraagstukken op bestuurlijk-strategisch niveau. De Raad vindt het daarom van belang dat de netwerken dezelfde diversiteit kennen als die in het PO-veld aanwezig is. 
 
Het netwerk adviseert het bestuur onder andere bij vraagstukken over onderwijs en omgeving in het primair onderwijs in brede zin. Thema's als brede scholen en samenwerking met voorschoolse voorzieningen worden behandeld, evenals onderwerpen als organisatie op lokaal, regionaal en landelijk niveau en de kansen die krimp met zich meebrengt. 
 
Het netwerk School & Omgeving komt viermaal per jaar samen in Utrecht. Daarnaast is het mogelijk dat leden via de digitale weg om input of advies wordt gevraagd. 
 
Aanmelden is mogelijk door voor 17 mei te mailen naar Esmee Hornstra.
 
© Nationale Onderwijsgids