Normal_ict_vrouw_werken_studeren3465

Op donderdag 14 januari 2016 vindt de Studiedag Big Data & Privacy, volgens het principe van 'flipping the classroom', plaats in Utrecht. Deze studiedag is speciaal bedoeld voor directeuren, bestuurders, ICT-coördinatoren, beleidsmedewerkers en leraren die zich bezighouden met ICT en innovatie in het Primair en Voortgezet Onderwijs. Dat meldt Like to Share.

Wie is eigenaar van alle data die in het onderwijsleerproces wordt gegenereerd en opgeslagen? Welke vaardigheden moet je als leerkracht hebben om deze data effectief in te zetten in het onderwijs? Waar staan uw documenten eigenlijk als u in de cloud werkt? Van wie zijn al die gegevens? Wat mag je ermee en wat vooral niet? Het antwoord op deze vragen en nog veel meer leren de deelnemers op deze studiedag.

Op de studiedag spreken onder andere H-P Köhler (Kennisnet), Marko van Zwam en Carl Mattern (Deloitte), Peter de Haas (Breinwave), Rob van der Staaij (ThiemeMeulenhoff) en Janneke Plaisier (LessonUp). Het gehele programma is hier te bekijken. Aanmelden kan hier.  

© Nationale Onderwijsgids