Normal_avans_hogeschool

In samenwerking met het Brabants Dagblad organiseert Avans Hogeschool drie college-avonden in Den Bosch met als thema 'Zorg in eigen hand'. Op deze colleges vertellen experts van het Expertisecentrum Caring Society 3.0 van de hogeschool hoe men zelf de religie kan behouden bij de veranderingen in de zorg. Dit meldt Avans Hogeschool.

De colleges zijn op 1,8 en 15 april. Op elke avond wordt een andere invalshoek belicht van 'Zorg in eigen hand'. De bijeenkomsten worden ingeleid door Erna Hooghiemstra, lector Jeugd, Gezin & Samenleving. Op woensdag 1 april staat centraal wie er voor wie zorgt in de samenleving en hoe de krachten daarin gebundeld kunnen worden. Spreker op deze avond is Lisbeth Verharen, lector Jeugd, Gezin & Samenleving. Op 8 april komt Lowie van Doninck, docent en onderzoeker Active Ageing, aan het woord. Hij gaat het hebben over de blauwe zones in de wereld en wat Nederland daarvan kan leren. Op de derde avond, 15 april, gaat Louis Neven, lector Active Ageing, in op innovaties voor ouderen.

De colleges worden gehouden op Avans Hogeschool vanaf 18.30 uur. Aanmelden is gratis. De colleges zijn toegankelijk voor lezers en geïnteresseerden. Meer informatie en het aanmeldingsformulier staat op de website.

© Nationale Onderwijsgids