Logo_vereniging_hogescholen_logo

Het jaarcongres van de Vereniging Hogescholen wordt dit jaar gehouden op donderdag 23 april in de Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle. De titel van dit jaar is 'Hbo@work, de arbeidsmarkt van de toekomst'. Het congres staat dit keer geheel in het teken van kennisdeling, het vergoten van kennis en inzicht, het aanhalen van banden en bijpraten en netwerken uitbreiden. Dit meldt de Vereniging Hogescholen.

De workshops zijn dit jaar verdeeld in vier subthema's. Zo gaan de workshops over: het onderwijs van de toekomst in relatie tot de veranderende arbeidsmarkt, de arbeidsmarkt per sector, samenwerking met de arbeidsmarkt en tot slot de afgestudeerde als allround professional.

Hogescholen leveren een bijdrage aan dit congres door middel van een workshop, hoorcollege of een informatiekraam. De organisatie doet een oproep aan alle hogescholen om met een informatiekraam op dit jaarcongres aanwezig te zijn. Een kraam reserveren kan tot 10 april.

Voor deelnemers die zich voor 11 april inschrijven zijn de kosten 195 euro per persoon, na deze datum wordt dat 225 euro. Studenten die op uitnodiging van ISO en LSVb aan het congres deelnemen zijn er op kosten van de Vereniging Hogescholen. Dit geldt ook voor de studenten die participeren in workshops. Aanmelden kan op de website, hier is ook meer informatie te vinden.

© Nationale Onderwijsgids