Normal_kinderen_sport_horde

Leerlingen van de basisscholen in de gemeente Dalfsen hoeven zich het komende voorjaar na schooltijd niet te vervelen, want Sports4Kids start weer. Het prorgramma start dit jaar met maar liefst 12 deelnemende sportverenigingen. Deze sportverenigingen halen via een cursus, clinic of instuif alles uit de kast om de kinderen uit de gemeente Dalfsen na schooltijd een interessant sport en beweegaanbod aan te bieden. Dit meldt de gemeente Dalfsen. 

Samen met leeftijdsgenootjes een partij (knots-) hockeyen, de ippon aanleren met judo, galopperen tijdens de paardrijlessen, smashen tijdens een volleybalwedstrijd, acrobatische kunstjes tijdens een turnshow, crossen tijdens een mountainbikerace, leren reddingszwemmen of scoren met de sprongworp in een handbalwedstrijd. Dit zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden na schooltijd.
 
Bij Sports4kids worden de kosten van de lessen bewust laag gehouden en variëren van €1,- per les tot €3,- voor een instuif. Om bewegen na schooltijd te stimuleren mogen kinderen die zich opgeven voor zes of meer sporten, deze gratis volgen bij Sports4Kids. Aanmelden is mogelijk door een mailtje met naam, school, groep en de keuze van activiteiten te sturen naar w.vanlenthe@dalfsen.nl.
 
© Nationale Onderwijsgids