Logo_download__1_
De Beste Opleiders van Nederland 2014 zijn gisteravond bekend gemaakt. ICM is volgens cursisten de Beste Opleider van Nederland 2014. In de categorie kleine opleiders is Sonnevelt de grote winnaar. Naast de overall winnaars werd de publieksprijs uitgedeeld in 10 categorieën voor kleine en grote instituten die opleidingen, trainingen en cursussen aanbieden voor werkend Nederland. Dit meldt Springest Nederland. 
 
De verkiezing werd dit jaar voor de tweede keer georganiseerd. Bijna 7.000 cursisten brachten hun stem uit. Opleidingsvergelijkingssite Springest, Klantenvertellen.nl en congrescentrum NBC bundelden hun krachten om de verkiezing mogelijk te maken. Opleiders werden ingedeeld in grote en kleine opleiders op basis van het aantal cursisten dat zij maandelijks verwelkomen (meer of minder dan 150 cursisten per maand). Er werden prijzen uitgedeeld in 10 categorieën.
 
In de categorie Persoonlijke Ontwikkeling & Taal werd Regina Coeli (Nonnen van Vught) bij de grote opleiders benoemd tot winnaar. Bij de kleine instituten nam Tijdswinst.com de prijs in ontvangst. Opatel werd bekroond tot Beste Opleider van Nederland 2014 op het gebied van IT & Web-opleidingen en cursussen. Bij de kleine opleiders was Pink Elephant de winnaar in deze categorie. De winnaars in de categorie Management & HR waren IMK en Jacobs en Van Rooij. Op het gebied van Inkoop, Logistiek & Techniek werden HER Opleidingen en Osseforth Opleidingen door het publiek het beste gewaardeerd. In Sales & Marketing wonnen Pieterman (groot) en Roy Ishak (klein) de hoofdprijs. Voor de categorie Financiële en Juridische opleidingen bleken Lindenhaeghe en Learncare de grote favoriet bij het publiek. In Onderwijs & Zorg waren dit wederom ICM en Sonnevelt. In de categorieën Vastgoed & Bouw en Vrije tijd & Sport was slechts één prijs te vergeven en die gingen respectievelijk naar Kjenning en Mark Academy. Dit jaar werd de groeiende categorie Thuisstudie & E-learning opleidingen en cursussen voor het eerst toegevoegd. De HEMA Academie en Sonnevelt werden door het publiek als winnaars aangewezen in deze categorie.
 
© Nationale Onderwijsgids