Normal_c9304061-e1c1-49c8-8491-ea0d1f4f57c7

Technologie biedt het onderwijs veel kansen. Door innovatieve lesmethoden kunnen de ontwikkeling van leerlingen op de voet gevolgd worden. Het nieuwe leren vraagt ook om een nieuwe manier van toetsen: digitaal toetsen. Tijdens de studiedagen Toets Digitaal op 16 en 17 april in Utrecht kunt u zich bekwamen in de belangrijkste thema’s rond digitaal toetsen door in gesprek te gaan met experts op dit onderwerp. Op 16 april is de studiedag voor primair onderwijs en op 17 april voor voortgezet onderwijs. 

Het programma is bekend: de internationale keynote wordt verzorgd door Reijo Laukkanen van de Universiteit van Tampere in Finland. Verder spreken onder andere Marcel van Galen (QIY), Sandra ter Horst (Kennisnet) en Gerben Verbeek en Bernadette Kruijver (Cito). Verder spreken experts van Bureau ICE en Oefenweb.

Donderdag 16 april is er een speciaal programma voor het Primair Onderwijs, en vrijdag 17 april is er een programma voor het Voortgezet Onderwijs. Inschrijven kan hier, er is plek voor maximaal zestig deelnemers per dag. De studiedagen Toets Digitaal vinden plaats in het Seats2meet in Hoog Catharijne in Utrecht. 

© Nationale Onderwijsgids